Apr 22, 2016

Tomato - Bonnie Patio Container Tomato

Product Details 

I bought Bonnie Container Tomato. Great for Containers: Perfect for limited sunny ground space. 


How to Grow
I have one plant shoved in a deep 8 gallon container, outdoor with fresh nutrient soil. They are growing so well.In night time, I am keeping them indoor. 

April 20

April 25


May 6

They started flowering when they were still small.The plants are beautiful - dark green and very healthy looking. 

May 31 


June 13

So far so good….They grow very fast for our short season and are so cute and compact!



June 22

I haven't had any trouble with disease or pests on this particular plant.

June 30


July 24
Harvesting
The tomatoes themselves are beautifully red with green seeds and they taste absolutely delicious, way better than store-bought. 




Review
Perfect for small spaces! I'll get these every year.

Pasta Sauce 



Prep time: 20min 
Cook time: 45min

Ingredients:
2 Cup chopped Tomatoes
1  Onion finely chopped
12oz Tomato paste
3 Cloves Garlic, chopped
2 Tbsp Fresh Basil, chopped
2 Bay Leaves
1 Tbsp Olive Oil
Freshly Grated Parmigiano Reggiano
Salt, Pepper
1 Cube Butter 
Water

Process:
1) In a cast Iron skillet with high sides, add Olive oil and let it get hot over medium heat.

2) Add Butter and Garlic and let it cook for a couple minutes. Add finely chopped Onions, cook for a couple minutes until it is soft. 

3) Add canned Tomato paste and give it a nice stir, reduce the heat to medium-low and cook for 10 minutes. 

4) Add Bay leaves, Fresh Basil, chopped Tomatoes, Water and cook again about 20 minutes or until the sauce is nice and thick with lid on. 

5) When the sauce get thick, adjust the Salt and Pepper. Sauce is Ready. 

6) Serve hot with Pasta and Enjoy!

പാസ്ത സോസ്

പാചകത്തിന് വേണ്ടത്:
2 കപ്പ് തക്കാളി ചോപ് ചെയ്തത്
1 സവാള ചെറുതായി അരിഞ്ഞത്
12 oz തക്കാളി പേസ്റ്റ് 
3 വെളുത്തുള്ളി അല്ലി നുറുക്കിയത് 
2 ടേബിൾസ്പൂൺ ബേസിൽ നുറുക്കിയത് 
2 ബിരിയാണി ഇല (Bay Leaf)
1 ടേബിൾസ്പൂൺ ഒലിവ് എണ്ണ
ചീസ് ( Parmigiano )
1 ക്യൂബ് ബട്ടർ
ഉപ്പ് കുരുമുളക് 
വെള്ളം

പാചക രീതി :
ചൂടായ ഇരുമ്പ് ചട്ടിയിൽ ഒലിവു എണ്ണ ഒഴിച്ച് ചൂടായി വരുമ്പോൾ ബട്ടർ, വെളുത്തുള്ളി ചേർക്കണം. അൽപ്പം വഴറ്റിയ ശേഷം സവാള ചേർത്ത് വഴറ്റിയെടുക്കാം. വെന്തു വരുമ്പോൾ തെക്കളി പേസ്റ്റ് ചേർത്ത് ഒരു 10 മിനിറ്റ് ചെറിയ ചൂടിൽ വെക്കാം. ഇനി ബിരിയാണി ഇല, ബേസിൽ ഇല, ചോപ് ചെയ്ത തക്കാളി, വെള്ളം, ഉപ്പ് എന്നിവ ചേർത്ത് ഇളക്കി ഒരു 20 മിനിറ്റ് അടച്ചു ചെറിയ ചൂടിൽ വേകാൻ വെക്കാം. സോസ് വെന്തു കുറുകി തുടങ്ങുമ്പോൾ ഉപ്പും കുരുമുളകും പാകം നോക്കി എടുക്കാം. വെള്ളം ചൂടായി വരുമ്പോൾ ഉപ്പ് ചേർത്ത് പാസ്ത വേവിക്കാം. നന്നായി വെന്ത പാസ്ത വെള്ളം കളഞ്ഞു വാർന്നു എടുക്കാം. അതിൽ കുറച്ചു സോസ് ചേർത്ത് ഇളക്കി യോചിപ്പിക്കാം. വിളംബുന്ന പാത്രത്തിൽ പാസ്ത എടുത്തു അതിനു മുകളിൽ സോസ് കുറച്ചു ഒഴിച്ച് ഗ്രേറ്റ് ചെയ്ത ചീസ് വിതറി ചൂടോടെ കഴിക്കാം.










No comments:

Post a Comment